Gustav ønsker alle en god jul😀

Hallais folkens!! Snart jul, hva nå det måtte bety for meg. Jeg har jo opplevd en jul allerede men jeg var ikke gamle karen og bodde jo på torpet i Sverige husker dere. Legger ved et bilde av torpet i full julemundur. Ser veldig koselig ut synes jeg. Og hvem er den hunden? Hadde vært kult å dra dit en gang. Bare sånn for å vise meg frem, skjønner?

FE100294-6557-4E4B-A81E-011E4A13B06EI hvert fall er det jul og vi drar på hytta bare jeg, Sjefen, Modellen og tre unger. Sjefen er sånn passe sliten av »nærpolitireform» så han orket bare hytta i år og det synes jeg er fett. Det betyr lang sykkeltur på morran og sikkert både en og fire småøkter med politihundegreier innimellom julegreiene. Jeg må innrømme at jeg ikke blir helt klok på hva som er arbeid og hva som er fritid i Sjefen sitt liv men det har han sikkert kontroll på selv. Eller ikke!

Bryteren godkjente foresten Walther her om dagen så nå er Walther politihund og klar for å fange tyver og redde liv. Gratulerer🎈

A089BACC-FED4-41EC-9F72-3221B008A8DE.jpegOgså var det meg da. Lovte jo å legge ut en liten videosnutt av hva jeg og Sjefen kan på angrepsbanen og her er resultatet. Sjefen kjørte sammen med en kollega, Trøndærn, her en vakt og han ble plutselig oppjustert til regissør og film maker. Her er resultatet.

Ok, det er jo ikke akkurat et sånt rått innsatshundangrep fra GSG9 eller en annen spesialpolitiavdeling ute i det store utland men det er en fin start!! Sjefen må jo ha med seg kontrollen  underveis så vi får bygge det opp gradvis. Jeg lover noen syke innhopp og noen kraftige bitt etterhvert😁det ligger i mentaliteten min det serru!

Sånn helt til slutt vil jeg ønske alle en riktig god jul! Både lesere av bloggen og de som ikke leser bloggen. Spiller ingen rolle. Og så kan jo alle som har noen å være sammen med i jula sende en tanke til de som ikke har noen å være sammen med. Det er kipt å ikke ha noen! Inviter en som ikke har noen da kanskje!? En god tanke.

Med den formaningen avslutter jeg for denne gang🤶🏻

Prekæs…

3 kommentarer om “Gustav ønsker alle en god jul😀

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s