Gustavs første år sammen med Sjefen

Den 10.01.2018 er det nøyaktig et år siden jeg og Sjefen traff hverandre for første gang. Sjefen og sjefen til Sjefen hentet meg fra torpet der jeg bodde etter en liten mentalsjekk og vips så bodde jeg hos Sjefen.

Både jeg og Sjefen er veldig fornøyd med den ordningen og vi passer godt sammen.

Gjennom året som har gått har jeg lært en masse politihundegreier og bestått politiets mentaltest. Det viktigste av alt er at Sjefen har trua og er fornøyd og ikke vil ha noen annen hund. Ingen over ingen ved siden av sier han. Vi er ikke i mål enda men det nærmer seg med små skritt. Litt hver dag. Sjefen har stor tro på at jeg kommer til å bli en «mycket bra polishund» som det heter der jeg kommer fra.

Snart får vi nye kolleger for jeg og Sjefen skal begynne å møte opp langt nede i Østfold ganske snart. Artig synes nå jeg for da kan jeg jo vise meg frem for nye folk som sikkert blir mektig imponert. Heldigvis har Sjefen bestemt seg for å bli med på flyttelasset så jeg slipper å bytte sjef. Det skulle tatt seg ut💀uaktuelt tenker nå jeg og en eventuell ny sjef skulle ha fått litt å jobbe med!!!

Sånn helt til slutt har jeg en kjip nyhet til trofaste lesere av bloggen.  Sjefen har besluttet å slutte som blogger. Det er en mikroskopisk mulighet for at bloggen tas opp igjen hvis Sjefen blir motivert igjen, men det er lite trolig.

Tusen takk for følget så langt og tusen takk for alle hyggelige tilbakemeldinger fra engasjerte lesere. Jeg vil tro at det er noe av grunnen til at Sjefen har drevet på såpass lenge for han er ingen skribent av natur. Han dreier vel mer mot fysiske interesser, akkurat som meg. Håper at mange har hatt glede av å lese om hva vi har holdt på med😀

3C987552-891C-4D51-BC41-514664AB9E1EJeg legger ved et bilde der jeg ligger og tygger på julegaven min. Femti cm tyggebein!! Lykke🎈

Prekast kanskje👍

5 kommentarer om “Gustavs første år sammen med Sjefen

 1. Det har vært koselig og følge deg og sjefen Gustav🌷det som er trist er at sjefen ikke kommer til og blogge mer om dere,hvordan skal vi da få følge dere🤔 men uansett stor lykke til på veien til og bli politihund det er jeg sikker på at du klarer med glans 👍👍ha drt flott ❤❤😀

  Liker

 2. Det har vært et hyggelig møte med både deg og sjefen – samtidig lærerikt og ikke minst humørfylt! Lykke til som politihund!

  Liker

 3. Lykke til videre på nytt sted Gustav, det blir trist å ikke få oppdateringer fra deg og sjefen.
  Men jeg er sikker på at du kommer til å gjøre masse nytte for deg i årene fremover.
  Kanskje du plutselig dukker opp i Hundepatruljen på tv en gang,hvem vet 😉

  Pass god på sjefen og nyt livet som politihund 🙂

  Liker

 4. Lykke til videre i livet som politiaktiv hund.Du og sjefen blir noen enere. Det har vært en fornøyelse å følge deg i bloggen, som jeg vil savne, nå da det er slutt. Vov, vov.

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s